2018. május 29., kedd

Sportlégszűrő / Direktszűrő tisztító spray szett - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
SPORTLÉGSZŰRŐ / DIREKTSZŰRŐ TISZTÍTÓ és OLAJOZÓ SPRAY SZETT
Az autóknak a motor a "lelke"!
Ha sportlégszűrőt használsz, egy ilyen szettre mindenképp szükséged lesz. A motor törődést igényel, és ha foglalkoznak vele, meg is "hálálja". Előzd meg egy pár egyszerű lépéssel, hogy a motorba szennyeződés jusson. A HD levegőszűrő tisztító és HD olajozó spray-k segítségével, ezt könnyedén megakadályozhatod.
Használatuk:
-Első lépésben egy puha kefe segítségével tisztítsd le a szennyeződést a légszűrőről. -Ezt követően fújd le a szűrőt a HD levegőszűrő tisztító spray-vel, majd hagyd rajta kb. 10 percig.
-A tisztítási folyamat végén öblítsd le a levegőszűrőt langyos vízzel (lehetőleg a levegő beáramlással ellentétes irányú vízsugárral) és hagyd megszáradni! Fontos! Ne használj semmiféle maró, lúgos tisztítószert, és a szárítást se gyorsítsd magas nyomású levegővel!
Olajozó használata: A megszáradt szűrőt kb. 8-10 cm távolságból egyenletesen fújd be, majd hagyd, hogy az olaj beszívódjon (20-25 perc elegendő ehhez). A kevésbé olajos helyek fehéren maradnak, tehát ezekre a részekre szórj még egy keveset a termékből. Ezt követően visszaszerelhető a szűrő az autóba.
Az olajozó spray használata maximális légáteresztés mellett, eredményesen tartja távol a szennyeződést a motortól! Használd, hogy autód még tovább tudja szolgálni a kényelmedet!
Eredeti ár: 9 990 Ft
Akciós ár:
5 590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 22:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts