2018. szeptember 27., csütörtök

Maxi-Cosi Tobi gyerekülés - 9-18 kg - hibás - NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Gyakorlatilag ingyen elvihető a képen látható Maxi-Cosi Tobi gyerekülés. 9-18 kg.  
Nagy hibája, hogy a pánt feszességállító gomb kiesett. Feszíteni lehet, kiengedni csak csavarhúzóval. Kérlek ennek tudatában licitálj. Ha nincs műszaki vénád, vagy a családban nincs olyan, aki megoldaná, NE VEDD MEG! Műszaki analfabetizmus miatt nem akarok negatív minősítést egy 1 Ft-os termékre. : ) 
Annó pár éve én is ennek a hibának a tudatában vettem meg de az ár/érték arány miatt megérte.
Évente 1x, mikor már jöttek téli ruhák állítottam. Tavasszal, nyáron a kevesebb ruha miatt még jó volt.   
Gyártási éve: 2009-2010 körül volt, három gyereket szolgált ki.
A huzat könnyen mosható, mivel ingyen elvihető én már nem mosom ki.
Átvétel XI. ker Sasad, csak személyesen. Hétköznap este 18. 00-20. 00-ig (egyes napokon 18. 30 es 20. 00 között, hétvégén rugalmasan/rugalmatlanul, mert nem mindig vagyok Budapesten)
Kérlek, hogy leütés után 5 napon belül vett át a terméket.
Hirdetek egy másik 0-18 kg-ig lévő gyerekülést is.
 
Gyártó: Maxi-Cosi 
Modell:  Tobi 
Leírás:  
Biztonsági övrendszer: a megszokottnál kétszer gyorsabban rögzítheted gyereked az ülésbe, a forradalmian új biztonsági övrendszerrel: a csatok és pántok nincsenek többé útban a baba beültetésekor. Kényelem és biztonság egyszerre!  
9kg-tól 18 kg-ig (kb. 4 éves korig) használható. Az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be és övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét. Ezáltal a baba nem tudja magát kicsatolni út közben, ami saját biztonságát szolgálja.  
Az ülés több fokozatban dönthető, akár menet közben is, így alvás közben kényelmes lesz a baba számára. Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem funkciója óvja a gyereket az esetleges oldal irányú ütközés során.  
A fejtámla magassága több fokozatban állítható, így együtt növekszik a gyerekkel. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, központi övfeszítős, magassága a huzat levétele nélkül több fokozatban állítható.  
Energia elnyelő zónáinak köszönhetően teljes biztonságban tudhatod benne a gyerekedet, még egy esetleges balesetnél is. A huzata könnyedén levehető és 30° -on mosható a folyamatos higiénia érdekében.  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 09:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts