2019. január 31., csütörtök

YoYoFit Rock pulzusmérő, vízálló , vérnyomásmérővel, fitneszóra - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

YoYoFit Rock Color Display Fitness Tracker, IP67 vízálló pulzusmérő és alvásfigyelő intelligens pedométer
Kiemelés Jellemzők:
1. Colorful OLED HD kijelző: 0, 96 hüvelykes érintésű OLED HD színes kijelző, több divat. A szem védelme érdekében beállíthatja a képernyő fényerejét.
2. Vérnyomásmérő: nyomon követheti valós idejű SBP / DBP-jét, figyelemmel kíséri az egészségét a sport vagy a mindennapi életben. Az eredmény pontosabbá tételéhez használjon orvosi mérőberendezést egy standard eredmény eléréséhez, majd manuálisan töltse ki az SBP és DBP alkalmazásokat APP-ben, hogy kalibrálja azt. Ezután pihenjen és pihenjen 30 percig, tartsa a karját a mellkasával. Tippek: Ez a funkció nem helyettesítheti az orvosi berendezéseket.
3 . Sleep Monitor: Csatlakoztassa az ingyenes alkalmazást Bluetooth-on keresztül, az adatokat szinkronizálja az alkalmazással. Megfigyelheti az alvás minőségét, beleértve a mély vagy könnyű alvási órákat, az ébrenlétet, a történelem alvási adatait.
4. Üzenet és telefonhívás emlékeztető: A yoyofit rock fitness tracker rezeg, hogy figyelmeztesse Önt, ha van telefonhívás, SMS szöveg és SNS üzenetek, mint a Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin, Messenger, Instagram stb.
5. Távoli kamera felvétel: A képernyőn végzett műveletek távolról vezérelhetik a fényképezés fényképezését.
Leírás:
Méret: a csuklóméretre alkalmas: 5, 4 hüvelyk - 8, 0 hüvelyk
Akkumulátor: 60mAh Súly: 4, 05 oz (115g)
Új termék gyári csomagolásban.
Rsz: kd9

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-21 17:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts