2019. október 30., szerda

Zebra MK590 adatgyűjtő ÚJ - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Zebra MK590 árellenőrző, Kiosk-System, 1D, laser, display, 320x240 pixels, Wi-Fi (802. 11a/b/g), touch screen, colour, type, XScale, 624 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5. 0
ZEBRA MK500 ADATGYŰJTŐ
A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra MK500 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az MK500 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows CE. NET 5. 0 operációs rendszeren. Az MK500 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az MK500 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra MK500 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése tablet kivitelben, fix kialakításban.
A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a MK500 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 0 mAh, 0 akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a MK500 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi-n, melynek teljesítménye 802. 11 a/b/g sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel. Továbbfejlesztett WiFi támogatás 802. 11 a/b/g tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát. A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.
Amikor a funkciókról van szó a Zebra MK500 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (3, 5 colos), MK500 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.
Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 320 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A MK500 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.
Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 3, 5 colos, 320x240 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.
Növelje a termelékenységet a MK500 típus,  MK590-A0U0DB9GWTWR cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 12 hónap garancia idő vonatkozik.
A MK500 A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ
Több magos Intel® XScale™ 520 MHz processor processzorral akár 64 Flash memóriával és 64-os RAM memóriával érhető el, mellyel a MK500 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre. A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (320 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 3, 5 colos, nagy pixel sűrűségű (320x240 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja. A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi-n, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.
VALÓDI VONALKÓD SZKENNER VALÓS IDEJŰ MEGTAKARÍTÁSHOZ
Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva. Az MK500 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 8 cm-től 50 cm távolságig. A lézer intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát. További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb.. ) vonalkódokat, hanem közvetlen használnak.
A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják.
ZEBRA AKKUMULÁTOR, TARTÓS KIALAKÍTÁS
Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A MK590-A0U0DB9GWTWR cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.
TÖBB ADATGYŰJTŐ KONFIGURÁCIÓ - ISMERJE MEG A KÜLÖNBÖZŐ ÜZLETI IGÉNYEKET
A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a MK500 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.
Az adatgyűjtő MK590-A0U0DB9GWTWR cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra MK500 árellenőrző, Kiosk-System, 1D, laser, display, 320x240 pixels, Wi-Fi (802. 11a/b/g), touch screen, colour, type, XScale, 624 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5. 0


Jelenlegi ára: 69 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 15:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts