2020. február 29., szombat

PVA ragasztó 1L - SLIME készítéshez is - Folyékony ragasztók - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

PVA ragasztó 1L – Brien Clegg
PVA ragasztó 1L – Mosható PVA ragasztó – Marvin ragasztó
PVA ragasztó 1 literes kiszerelésben.
A fiatalabb gyermekek számára lett kifejlesztve és kifejezetten a ruházatból, kefékből, munkaterületekből és hajból könnyen kimosható, még szárazon is.  A kiváló ragasztási tulajdonságokkal és sokoldalú felhasználással a Blue Label ( kék cimkés) kiválóan alkalmas óvodai vagy általános iskolai oktatásra.  A Blue Label a “ biofilmekben” felhasznált vízben diszpergálható összetevők nagy százalékát tartalmazza, ezért ez a leginkább környezetbarát PVA termék a Brian Clegg termékcsaládban.  Kék címke – A mosható PVA ragasztó ftalát, latex, búza és gluténmentes.
Az eredeti ragasztó a BrienClegg angol cégtől egy fantasztikus, hihetetlenül sokoldalú ragasztó PVA-alapon és ezért az óvodákban és iskolákban nagyon közkedvelt. Minden anyagot ragaszt, sőt még hungarocellt is. A  ragasztó alkalmas ragasztáshoz, modellezéshez, festékkel való keveréshez (ablakfesték) és glazúrozáshoz. Ha megszáradt akkor átlátszó, és egy rugalmas felülete van (pl. levelek glazúrozása). Vízzel higítva egy átlátszó lakkot kapunk. A PVA ragasztó nagyon jó rögzítő lyukacsos felületen is. Vízben oldódó, oldószermentes, szagsemleges.
BrienClegg Blue ragasztó állaga szerint
Könnyű szerkezetű, tejfehér színű, száradás után bármilyen felületen átlátszó és rugalmas marad. Papírt, fát, műanyagot, bőrt, szövetet, parafát és még számtalan más textúrájú anyagot ragaszt. Kezünkről, ruhánkból langyos vízzel kimoshatjuk.
Óvodák és iskolák közkedvelt ragasztója
Nem probléma ha véletlenül rákenődik a textíliába , ha ráragad esetleg a hajra vagy szétkenődik az asztalon. Langyos vagy meleg vízzel nagyon gyorsan kimosható és nem hagy foltot. Nem kell arra gondolni, hogy bármilyen mosó tisztítószer esetleg higítót kell használni. Nem, mert mivel a nevében is benne van, hogy vizes bázisú.
Felhasználhatóság szempontjából
Legtöbbször papír, karton, fonal, falevél, parafa, textil stb. ragasztásához használható. Nagyon népszerű mostanában a boraxszal kevert ragasztó is ami lágy gyurmaként is használják szórakozásból, játékból.

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2020-03-21 07:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts