2020. május 28., csütörtök

HP Tintapatron 981Y Eredeti Cián L0R13A Nyomtatópatron - Jelenlegi ára: 99 990 Ft

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
A külföldről érkező termékek a határzárak miatt 2-3 napot csúszhatnak
HP Tintapatron 981Y Eredeti Cián L0R13A Nyomtatópatron
Termék azonosító: 802644
HP Tintapatron 981Y Cián L0R13A
Eredeti HP márkapatron az optimális nyomtatási minőség érdekében
PageWide nyomtatókazetta nagyon hosszú eléréssel
Professzionális minőségű festék a kiváló ár-érték arányért - akár 16 000 oldal / patron, rendkívül alacsony költségenként. A HP PageWide Enterprise eszközökhöz kifejlesztett, nagyon hosszú távú patronok segítségével minden alkalommal elvárhatja az elvárt eredményeket.
Nyomtasson legfeljebb 16 000 színes oldalt az oldalankénti sokkal alacsonyabb költséggel, mint a hagyományos patronokkal. A nagyon hosszú távú patronok garantálják a kiváló ár-teljesítmény arányt, amelyre a HP PageWide Enterprise nyomtatót tervezték.
Professzionális nyomtatási minőség és magas teljesítmény minden nap. Védje befektetését az eredeti HP PageWide patronokkal, amelyeket kifejezetten a HP nyomtatókhoz és többfunkciós készülékekhez terveztek megbízható, gyors és következetes eredményekhez.
Nyomtasson professzionális dokumentumokat a nyomtató által tervezett sebességgel. Az eredeti HP PageWide patronok úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek a HP PageWide Enterprise nyomtatók és többfunkciós készülékek nagy sebességének, és következetes eredményeket érjenek el.
Könnyen cserélje ki a patronokat és kezelje a nagy nyomtatási feladatokat megszakítás nélkül. Az eredeti HP PageWide patronok egyszerűsítik a nyomtatást és a teljes munkafolyamatot.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Alkalmas: PageWide Enterprise Color 556 DN, PageWide Enterprise Color 556 XH, PageWide Enterprise Color Flow MFP 586 Z, PageWide Enterprise Color MFP 586 DN, PageWide Enterprise Color MFP 586 F ? Alkalmas a gyártó készülékeihez: HP ? Fogyóeszköz típus: Nyomtatópatron ? Gyártói szám: L0R13A ? Kivitel: Eredeti ? Oldal hatótáv: 16000 oldal ? Rövid kód: 981Y ? Tartalom: 1 db ? Termék típus: Tintapatron ? Tinta-, toner szín: Cián
Figyelem: A megadott oldaltartomány (amennyiben meg van adva), becslésen alapul. A tényleges érték függ a használt nyomtatótól, a nyomtatott képektől és más tényezőktől. Mennyiség: 1 db(Egységár: 99 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 99 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 12:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts