2020. június 30., kedd

Lego Friends 41129 Vidámparki Hot-Dog Árusító Kocsi Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 7 480 Ft

Lego Friends 41129 Amusement Park Hot-Dog Van (Vidámparki Hot-Dog Árusító Kocsi),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!   Friends  témában kiadott legókészlet,  gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
A doboz mérete 35x19x5 cm, amely magában rejt 243db legóelemet amikből összerakhatunk még 2db figurát (Stephanie és Nate) is.
Ez a szett, a  Friends  legócsalád Hot-Dog-os kocsi részét teszi hozzá az otthon nyilván már régóta épülő városhoz.
Itt mindefélét megtalálhatunk, amit csak szeretnénk a kiflibe beletömni a husi mellé! Különleges ízek is vannak a kínálatban, frankfurti, chili, kolbászos és még ki tudja hányféle virsliből lehet válogatni, próbáld ki mindet!
A kétszintes jármű emeletén lehet a kisasztalhoz leülni uzsizni és a felső szintet felemelve a konyha részleg válik szabaddá, így játék közben teljesen hozzáférhető.
Hogy a vidámparki élményekről maradjon emlék, fotósarok is van a dobozban található zacsikban, természetesen a paravánnal együtt.
 
   Építsd hozzá a többi legódhoz, hogy még nagyobb és mozgalmasabb legyen a városi nyüzsgés a szobád padlóján! Ehhez segít még a kínálatomban lévő többi  Friends  készlet,  válogass azok közül is!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 7 480 Ft
Az aukció vége: 2020-07-01 10:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts