2020. október 29., csütörtök

DORMEO GO bőrönd - S - KÉZIPOGGYÁSZ MÉRET - Jelenlegi ára: 11 490 Ft

DORMEO GO bőrönd - S - KÉZIPOGGYÁSZ MÉRET
A Dormeo GO bőrönd könnyű, praktikus, és minden szükséges holmid rendezetten elfér benne. Külső rétege víz- és koszlepergető anyagból készült, bélése pedig gyönyörű, türkizkék szövetből. Névcímkével és számzáras lakattal láttuk el. S:  48x36x16, 5/18 cm
Modern és praktikus
A Dormeo GO bőrönd hűséges útitársad lesz a nyaraláson vagy a hosszabb utazásokon. Modern megjelenése és okos kialakítása révén üzleti utakhoz, városlátogatásokhoz vagy nyaralásokhoz is kiváló.  
S kabinbőrönd 
48x36x16, 5/18 cm
29 liter
3, 1 kg
Bőrönd a biztonságos és kényelmes utazásokhoz
A Dormeo GO bőrönd külső rétege víz- és koszlepergető anyagból készült, bélése pedig gyönyörű, türkizkék szövetből. Könnyű vázzal, és teleszkópos, kihúzható fogantyúval rendelkezik. A nyomógombbal a megfelelő méretre állíthatod be és rögzítheted a fogantyú hosszát.   A két oldalzsebben elférnek azok a kisebb tárgyak, amelyeket mindig a kezed ügyében akarsz tudni.  A belső pántok és a fedél alatt elhelyezett, nagy cipzáras zseb megkönnyíti a pakolást és a bőrönd tartalmának rendezetten tartását.
Praktikus megoldás, ha utazni készülsz
Kerekeinek köszönhetően könnyen és egyszerűen manőverezheted, így könnyű húzni és tolni is. A négy bolygókerék bármilyen irányba gyorsan elmozdul, így hirtelen irányváltoztatásnál sem akadsz el. A bőröndhöz mellékelt számzáras lakat a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja. A diszkréten elhelyezett névcímke segít megtalálni, ha esetleg elvesztenéd.
 
 

Jelenlegi ára: 11 490 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 20:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts