2021. április 30., péntek

Vezeték nélküli vibrációs szemmasszírozó +Bluetooth +Melegítő funkció - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Eladó egy ajándékba kapott, sosem használt 3D szemmasszírozó.
Jellemzők :
- Az állandó hőmérsékletű forró tömörítési funkció felgyorsíthatja a szemkeringést, javíthatja a száraz szemet és elhalványíthatja a sötét karikát.
- Támogassa a Bluetooth-kapcsolatot a mobiltelefon gyors párosításához, hogy hozzáférhessen kedvenc zenéihez, és megnyugtató környezetet teremthet a szorongás csökkentése érdekében a jobb alvási minőség érdekében
- A 180 fokos összecsukható kialakítás lehetővé teszi a hordozást és a tárolás kényelmét, könnyedén beteheti a táskájába otthoni és utazási célokra egyaránt, helytakarékos és hordozható.
- One gombvezérlés és tiszta kijelző a felhasználóbarát kezelési élmény érdekében, közvetlenül megfigyelheti a munkaállapotot vagy a megmaradt áramellátást, és az igény szerint azonnal átválthatja az üzemmódot.
- A suttogó, csendes kialakítás kevesebb munkazajt okoz, szabadon elmerülhet a szem masszírozásában, anélkül, hogy másokat zavarna.
- A Soft és a sima anyag kényelmes tapintást nyújt, a magas elasztikus fejpánt és az állítható csat több ember számára is elfér.
- Alkalmas vizuális fáradtsággal és ál-myopiával küzdő emberek számára, használjon hosszú ideig asztenopiás szemeket, hosszú ideje viseljen szemüveget, minden nap számítógépet, mobiltelefont vagy pad képernyőjét játszik stb.
Vigyázat:
- A termékek nem alkalmasak szembetegségben szenvedőknek, a beteget, akit szemészeti műtéten átesettek, vagy olyan szembetegségben szenvednek, beleértve a glaukómát, a szürkehályogot és a retina leválását, tilos alkalmazni a terméket.
- Súlyos stroke-ban, magas vérnyomásban vagy hipotenzióban szenvedő betegek nem alkalmazhatják ezt a terméket, mielőtt konzultálnak a hivatásos orvosokkal.
- A termékeket a felületen melegítik, a kevésbé hőmérsékletérzékeny embereknek tisztában kell lenniük a termékek fűtőfelületével.
Specifikációk:
Anyaga: Vízálló ABS Shell + Kiváló minőségű PU szövet
Szín: Gyöngyfehér
Dugasz típusa: EU / US Dugó (opcionális)
Névleges feszültség: DC 5V 1A
Névleges teljesítmény: 3, 4 W
Tápegység: AC 100-240V DC 5V
Akkumulátor kapacitása: 1200mAh
Tápegység: USB töltés
Forró tömörítés: 38 ? -42 ?
Automatikus időzítés: 15 perc
Méret (kibontva): kb. 20 * 11 * 9cm / 7, 87x4, 33x3, 54in
Jegyzet :
Kérjük, engedélyezze az 1-3 cm-es hibát a kézi mérés miatt, és győződjön meg róla, hogy nem bánja vásárlás előtt.
A tényleges elem színe kissé eltérhet a képektől, a számítógép különböző képernyőinek és megjelenítési beállításainak köszönhetően.
Köszönjük megértését!
Csomag tartalma :
1 * szemmasszírozó
1 * USB töltőkábel
1 * hálózati adapter
1 * Felhasználói kézikönyv
1 * Bársony táska

Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 17:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts