2021. május 29., szombat

Álomszép, tényleg újszerű, antik Gustav Becker rugós, felesütős szecessziós működő falióra kb 1920 - Jelenlegi ára: 74 9


A VÍRUS MIATTI KORLÁTOZÁSOK ALATT IS TERMÉSZETESEN KISZÁLLÍTUNK VÁSÁRLÁS ESETÉN ILL. SZEMÉLYESEN IS ÁTVEHETŐ BÁRMIKOR MIVEL NEM ÜZLETKÉNT MŰKÖDÜNK ÍGY ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN MINDEN VÁSÁRLÓT SZERETETTEL VÁRUNK!
Álomszép, tényleg újszerű, antik Gustav Becker rugós, felesütős, csiszolt üveges szecessziós működő falióra kb 1920 környékéről, órás hagyatékából.
Mérete: 80 cm
Budapesten és környékén a szállításban tudok segíteni ami 4. 000-8. 000. -Ft közé esik távolságtól függően. Ingyenesen is átvehető a Pólus Centernél vagy Káposztásmegyeren, de csak akkor ha eleve megyek be és ebben az esetben Önnek kell alkalmazkodnia hozzám az időpontot illetően!
Az általam való szállítás csak a konkrét fuvarra vonatkozik, cipelésre és emeletre kínlódásra nem! Tehát megérkezek a helyszínre, levesszük a megvásárolt tételt és a továbbiakban Ön oldja meg a sorsát!
Más település esetén előzetes egyeztetés szükséges, amelyben megállapítom a fuvardíj mértékét. Csak a Főváros közvetlen közelébe szállítok! A szállítás idejére a teherautó parkolását a ház előtt megoldani szíveskedjen!
Más esetben az  MPL futárszolgálat szállít az ország egész területére, ebben az esetben a díja 4. 000. -Ft
Személyesen a várostól 20 percre, északi irányban vehető át az Antik Bútor Bemutatótermemben.
A szállítást a sok rossz tapasztalat miatt csak előreutalás vagy foglaló megfizetése után tudom kivitelezni!
Tekintse meg a többi termékemet is! Ha valaki szereti az antik dolgokat az bőségesen mazsolázhat köztük!
Felhívnám minden vásárló figyelmét, hogy a rossz tapasztalatokra való tekintettel a termékeimet a megvásárlástól számítva egy héten belül fizesse ki vagy vegye át, mert ellenkező esetben törlöm az adásvételt és újra meghirdetem a terméket negatív értékelés mellett!


Jelenlegi ára: 74 900 Ft
Az aukció vége: 2021-05-30 00:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts