2021. június 25., péntek

Kék kalcedon fülbevaló (959) Álomfogó motívummal - a szónokok köve - Jelenlegi ára: 2 470 Ft


Kék kalcedon fülbevaló
Ásványgyöngyök: 8 mm átmérőjűek
Hossza: 10, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet) Az ékszer természetes ásványból készült.
Kalcedon
Jellegzetességei: A kalcedon gondoskodó kő: fejleszti a testvériséget, a jóakaratot, fokozza egy közösség összetartó erejét. Használható a gondolatátvitel és a telepátia elősegítésére is. Elnyeli a negatív energiát, majd szétoszlatja, megelőzendő a továbbadást,
A régi időkben a kelyheket kalcedonból készítették és ezüsttel szegélyezték. Azt tartották róla, hogy megelőzi a mérgezést.
A kalcedon harmonikussá teszi az elmét, a testet, az érzelmeket és a szellemet.
A jóindulat és a nagylelkűség érzését csepegteti belénk, az ellenséges érzületeket megszünteti és a melankóliát örömmé alakítja át.
Pszichológiailag: csökkenti az önbizalomhiányt, és konstruktívvá teszi a belső gondolkodást. Nyitott és lelkes egyéniséggé tesz. Elnyeri és szétszórja a negatív gondolatokat, érzelmeket és a rossz álmokat.
Gyógyhatása: A kalcedon hatékonyan tisztít, beleértve a nyílt sebeket is. Táplálja az anyai ösztönt, és növeli a tejelválasztást; javítja az ásványi anyagok hasznosítását, megakadályozza lerakódásukat az erekben. Csökkenti az elmebaj és a szenilitás tüneteit. Fokozza a fizikai energiát. Egyensúlyba hozza a testet, az érzelmeket, az elmét és a lelket; gyógyítja a szemet, az epehólyagot, a csontokat, a lépet, a vért és a keringési rendszert.
Alkalmazása: Viseljük az ujjakon, a nyak körül, övcsatként; vagy tegyük a megfelelő testrészre, elsősorban a szervek fölé és a bőrrel érintkezve.
Kék kalcedon:
Kreatív kő. Megnyitja az elmét az új ötletek befogadására, és segíti az új helyzetek elfogadását. A kék kalcedon szellemi rugalmasságot biztosít, a szavak mesterévé tesz, erősíti a hallgatni tudás képességét és a kommunikációt. Megkönnyíti az idegen nyelvek tanulását és javítja az emlékezetet. A gondtalanság érzését kelti, és képessé tesz arra, hogy optimistán tekintsünk a jövőbe. Erősíti az önmegfigyelést. Ezt a követ hagyományosan az időjárás befolyásolására használták, és olyan betegségek gyógyítására, amelyek az időjárás változásaival függnek össze.
Fizikailag: a kék kalcedon segíti a nyálkahártya regenerációját, és enyhíti a rendellenességeket, amelyeket az időjárásra való érzékenység vagy a nyomás okoz, ilyen például a zöld hályog. Erősíti az immunrendszert. Serkenti a nyirokáramlást, száműzi az ödémát; gyulladáscsökkentő hatása van, csökkenti a hőmérsékletet és a vérnyomást. Gyógyítja a tüdőt, és a dohányzás következményeitől tisztítja a légző-rendszert.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 2 470 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 18:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts