2021. december 4., szombat

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! 70 LITERES!! Jack Wolfskin Trailhead túra hátizsák alpin túrazsák túra zsák - Jelenlegi ára: 43

A licit tárgya: Jack Wolfskin hátizsák
Mint az új!!!
Hatalmas méretű!!! 70 literes!!! Normál esetben 45 literes, a belső bővitőzsákját kifordítva 70 literesre alakítható.
Féláron!!! új akciós ára 249. 99 Euro volt (299-ről leértékelve)!!! Használtam is 100 Euro körül van az ára!!! Itt egy link: KATT IDE!
Ausztriában vásároltam a fiamnak ezt a Jack Wolfskin Trailhead alpin hátizsákot, mikor kint dolgoztam. Egy hétre vándortáborba ment, és egy ilyent kért szülinapjára. Azon az egy héten volt használva, soha többet.
Nagy méretű, de mégis nagyon könnyű, kényelmes háti zsák. Vízhatlan anyagú párnázott, méretre állítható derék-, mell- és hátpánt, praktikus zsebekkel. A tetején és az alján lévő hevederek, pántok segítségével még a zsákon kívülre is felerősíthető akár túrasíléc, kötél, jégcsákány, stb... A párnázott derék- és vállpántok megkönnyítik a hátizsák viselését, cipelését, főként, ha jól van kihasználva az űrtartalma.
Termékleírás:
Az alpesi használatra ajánlott mászózsákoknál fontos a kényelem, hosszú élettartam, célszerűség, minél kisebb tömeg, de legfontosabb e tényezők tökéletes összhangja. Ugyanis a nehéz terepen éppen egy súlyos, túlkomplikált hátizsák jelenthet nagyfokú kockázatot. A Jack Wolfskin hátrendszer két Softstripe párnája pontosan és flexibilisen idomul a hát alakjához, így a hátizsák összetett mozgássorozatokat is képes követni. A két 3D Airmesh hálóval bevont párna között légcsatorna keletkezik, amely a hát aktív szellőzését szolgálja. Az eredmény: egy garantáltan pontosan illeszkedő, biztosan ülő, valóban jól szellőző rendszer.
Részletes leírás:
- a hátizsák tartalmához gyors hozzáférést biztosít
- levehető kötéltartó heveder
- állítható és a kár levehető magasságú fedél cipzáras zsebbel, értéktartó belső zsebbel
- kompressziós hevederek, a hátizsák közepén is össze lehet kapcsolni
- jégcsákány tartó fülek
- oldalsó megerősített síléctartó hevederek
- felszereléstartó fülek az elején és a csípőhevederen
- állítható magasságú mellheveder
- sisaktartó háló
Technikai jellemzők:
- űrtartalom: 70 l
- tömeg: 2540 g
- méret: 92 x 34 x 26 cm
- anyag: 330D Micro Rip Pro 6. 6
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 43 500 Ft
Az aukció vége: 2021-12-04 21:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts