2022. január 5., szerda

1000 Forint Bankjegy 1983 November B sorozat F - Jelenlegi ára: 4 725 Ft

Tartásfok: F
 
Magyar Nemzeti Bank
1000 Forint
1983 B
 
Keltezés: BUDAEPST, 1983. ÉVI NOVEMBER HÓ 10-ÉN
Méret: 174 x 80 mm
Papír: fehér
Szín: zöld
 
Tervező: Vagyóczky Károly
Előállítási technika: réznyomás
 
Referencia:
Adamovszky: F45
 
 LICIT TÖRLÉS NINCS !         Tisztelt Vásárlók!   Az érméket és bankjegyeket cégként számlásan adom el, melyek eredetiségére a TÓTH NUMIZMATIKA örök garanciát vállal! A garancia feltétele, hogy igazolni tudja, hogy a darab ugyanaz, mint amit nálunk vásárolt, ezért kérjük, őrizze meg a fotót és az eredeti számlát.
A több darabos tételekre ( LOT ) nem vonatkozik a visszavásárlási garancia.     FIZETÉSI FELTÉTELEK A megnyert tételek vételárának megfizetésére és a tételek átvételére az aukció lezárásától számított 14 nap áll rendelkezésre.
Ezen határidő lejártát követően fenntartom a jogot, hogy elálljak az üzlettől! Fizetési módok:
személyes átvétel készpénzfizetéssel (bankkártyás fizetésre nincs mód)
banki átutalás
utánvételes fizetésre lehetőség NINCS     SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS DÍJAK Az elnyert tételt kizárólag szerződött partnerünkkel, a Magyar Postával küldjük!
(Nem postázunk FoxPost-tal Webbox-ba és normál levélben. Köszönjük megértésüket. )   Ajánlott levélben is postázunk amennyiben kéri!
A díj kiszámítása a megrendelés összeállítása után kerül megállapításra.   A futárral küldött küldemények alapesetben 100. 000, -Ft értékig vannak biztosítva. 50. 000, -Ft vásárlási érték felett csak értékbiztosítással adunk fel küldeményt!! A küldemény elvesztése esetén a Magyar Posta hibájáért nem áll módunkban felelősséget vállalni.
Ajánlott levél elvesztése esetén a posta a feladási díj 15 szeresét fizetési ki kártalanításként, így az ezen összeget meghaladó vételárat nem fizetjük vissza. Amennyiben kívánja, kérhet értékbiztosítást 50. 000, -Ft alatt is, illetve ezen összeg felett is, amely esetben a posta garantálja a kártalanítást, azonban ennek plusz költsége a vásárlót terheli.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL PÉCSI ÜZLETÜNKBEN! Nyitva tartás: H-P de: 10-12 óra du: 14-16 óra
Előzetes időpont egyezetés szükséges!  
Sikeres vásárlást kíván:
TÓTH NUMIZMATIKA  

Jelenlegi ára: 4 725 Ft
Az aukció vége: 2022-01-06 09:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts