2017. október 30., hétfő

Microsoft Band okosóra L-méret - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Eladó a képen látható Microsoft Band okosóra. A termék új, bontatlan, L-es méret!
Leírás:  
A Microsoft Band az első teljeskörű fitness kiegészítő eszköz okostelefonokhoz!  
A stílusos karcsat e-mail üzenetei és emlékeztetői profi edzőként, orvosként és barátként fognak támogatni a produktivitásod növelésében és egészségi állapotod javításában. A Microsoft Band-et úgy tervezték, hogy minden elterjedt opercációs rendszerrel zökkenőmentesen működjön, legyen iPhone-od, Androidos telefonod vagy éppen egy Windown mobilod, pillanatokon belül képes csatalkozni hozzá.  
Élj Egészségesebben!  
A Microsoft Band segítségével folyamatosan nyomonkövetheted és tárolhatod a szervezeted legfontosabb, egészséggel kapcsolatos üzeneteit. Nézd meg a pulzusod és a kalória fogyasztásod válzotását, tudd meg hány lépést tettél meg egy nap alatt és ismerd meg alvási szokásaid.  
Legyél hatékonyabb!  
Beérkező e-mailjeid és emlékeztetőid azonnal megjelennek a csuklódon. A napod teljes ideje alatt tudni fogod, hogy mit kell tenned, hova kell még elmenned és milyen teendőket üzemeztél be magadnak. A Microsoft Band használatával megsokszorozhatod a teljesítőképességed.  
Maradj kapcsolatban a világgal!  
A mobilodat elő sem kell venned a zsebedből innentől kezdve, hiszen okostelefonod azonnal megjeleníti csuklódon a bejövő hívásokat, sms üzeneteket, facebook és egyéb közösségi oldalakon érkezett szöveges tartalmaidat, az időjárás jelentést, árfolyamokat és még sok más hasznos információt is.  
Tulajdonságok:  
Kijelző mérete: 11 mm x 33 mm
Kijelző típusa: Capacitive 1. 4" TFT full color display
Kijelző felbontása: 320 X 106 pixels
Szenzorok: Optikus pulzus szenzor, 3 irányú gyorsaságmérő, Gyrometer, GPS, Fényérzékelő, UV szenzor, Testhőmérséklet mérő, Capacitive sensor, Galván bőr felület mérő
További funkciók: Mikrofon, Rezgés üzemmód
Csatlakozás: Bluetooth(R) 4. 0 / Bluetooth LE (Low Energy)
Kompatibilitás: Windows Phone 8. 1 és későbbi modell, iOS 7. 1 vagy későbbi modell, iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, Android 4. 3 - 5. 0 okostelefonok
Akkumulátor: Dual 100mAh újratölthető lithium-ion polymer akkumulátor
Akkumulátor idő: 48 óra normál használat mellett. a GPS használat csökkenti az üzemidőt
Töltési idő: Teljes töltöttség 1. 5 óra alatt
Akkumulátor csatlakozás: USB kábelen keresztüli töltés
Védelem: Ütésálló és cseppálló


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 17:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts