2017. október 30., hétfő

Vadonatúj,eredeti ODEA AirSofa,légágy,a legolcsóbban! - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Ultrakönnyű, mégis szupererős, eszköz nélkül felfújható, elképesztően kényelmes… ezek az Odea AirSofa XL fő jellemzői. Egyszerűen fantasztikus!
Pihenj vele a parkban, a Balaton-parton... bárhol, bármikor.
Az Odea AirSofa XL egy teljesen új, praktikus kialakítású, holland design alapján készült levegő kanapé. Az Odea AirSofa XL kényelmes fotel és egyben szófa 2-3 személy részére. Egyedi töltési technikánkat használva másodpercek alatt megtölthető,  külső eszköz vagy szerszám segítsége nélkül.
Az Odea AirSofa XL használat közben levegővel teli, nagy és kényelmes, ugyanakkor könnyen leereszthető, és egy chips-es zacskó méretű táskába van csomagolva, így szállításával sosem lesz gondod!
 
 Az Odea AirSofa XL a tökéletes társ, legyen szó akár utazásról, tóparti nyaralásról, fesztiválról, kikapcsolódásról a parkban, a kertben, a teraszon vagy bárhol, ahol csak pihenni akarsz!
Külső zseb a telefonodnak, könyvednek.
Gumis italtartó kedvenc üdítődnek.
Méret:
kibontva: 278 x 72
felfújás után:  220 x 90 x 72 cm,
összecsukva: 35 x 18 cm
 
Súly: 1. 30 kg
 
Anyag: A legmagasabb minőségű szuper erős, ripstop nylon anyag, érzetre kellemes, külsőre elegáns. Bármilyen felületen használható.
 Vízen használható: Nagyszerű kikapcsolódást, szórakozást nyújt! Képes lebegni a vízen több órán át, bár nem úszásra tervezett eszköz.
* A beépített rögzítő hurkokkal könnyen és gyorsan összecsatolhatod.
* Néhány másodperc alatt leereszthető és összecsomagolható.
 
A termékhez tartozik egy A4-es méretű hordozó táska, így gyakorlatilag bárhová magaddal viheted!
Eredeti ára 24. 000 Ft!


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 07:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts