2018. június 29., péntek

33-as méretben,hibátlan állapotban,fiúnak való,3 tépőzára szandál,szürke színben:Bizoe márkájú - Jelenlegi ára: 4 868 Ft

Eladó egy 33-as méretű, fiúnak való, nyári, szürkés színű szandál.
A szandálon felül 2 db tépőzár, hátul pedig a bokarésznél 1 db tépőzár található, így bármilyen vastag rüsztű lábra rá lehet igazítani a tépőzárak használatával.
Nagyon puha belső betétes, rugalmas talpú, keveset, egy hónapot használt szandál. (Csak meleg időben viselte, így jön ki az egy hónap. )Idén hamarabb jött a meleg idő, már áprilisban megvettem a fiamnak, de sajnos mostanra kinőtte.
A márkája Bizoe, puha járást és biztonságos bokarész tartást biztosít.
Az anyaga felül, puha selymes tapintású textil féle, de igazából nem tudom meghatározni. A szandál belsejében végig textil szövetes rész található, ez érintkezik a fiú gyermek bőrével.
Nagyon jól tisztítható, ha koszos lenne és hamar meg is szárad. én azt tapasztaltam, hogy mérsékelten vízálló, tehát egy pocsolya vagy egy nyári záportól semmi baja nem lett.
Hibátlan állapotú szandál, nagyon vigyázott rá a fiam, ez volt az "úri" szandálja, mert a játszótérre van neki egy másik. A fotókon látható az újszerű állapota !
A talprésze alul csúszásgátlós, redőzött felületű, gumi talp.
A belsejében ujjkiképzés található valamint íves sarokhely, ebben rögzül a gyermek lába.
Méretei: -belső talphossza 22 cm
             -külső talphossza 23 cm
Nagyon puha lépést biztosított a fiamnak, könnyen tisztítható, akár vizes ruhával is, valamint megfelelően beállítva a tépőzárakat, stabilan tartja a lábat.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a fiú szandált !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 4 868 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 21:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts