2018. június 26., kedd

AOYUE 909 smd állomás kimenő feszültséggel hőlégfúvó forrasztópáka - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó a képeken látható smd állomás. Körülbelül 3 éves, de én is használtan vettem, de nagyon keveset használtam. Az eladás oka ez.   Tökéletes, nincs lestrapálva, látszik a pákán, és a hőlégfúvón is hogy nincs szétégve, jó ha 2 üzemóra van benne. ennek ellenére a többi tartozékát nem találom. a hőterelőket és a pákatartót, valamint a hőlégfúvó tartó huzalát, de ezt egy hobbysta pikpak pótolja. A pákatartóra van pár ötletem hol lehet, az lehet meg lesz mire postáznom kell, de ez nem alku tárgy, áron nem változtat.
AZ ALJÁN A RÖGZÍTŐ CSAVAR (szállításhoz ) BE VAN CSAVARVA!!! ELső használatba vétel előtt ki kell szedni belőle.
A bestmarkt oldalán ennyi infót találtam róla:
A termék kifejezetten mobiltelefonok, és egyéb kommunikációs eszközök javításához lett tervezve. Multifunkcionális, antistatikus kivitelének köszönhetően megfelelő védelmet nyújt a statikus- és kóborárammal szemben. Kerámia fűtőteste és továbbfejlesztett RTD szenzora pontosan szabályozza a hőmérsékletet. Segíti a rövid idő alatt elérhető működési hőmérsékletet. Az alkatrészek standardizáltsága révén kompatibilis más márkákkal, így cseréjük is egyszerű. Az eszköz kikapcsolása után automatikusan életbe lép egy hideg levegőt áramoltató funkció, mely meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát.
Antisztatikus kivitel, így a PCB-k és elektronikus alkatrészek meghibásodását megakadályozza. Az állomás a forró elemből a meleg levegőt kifújja, így az elem védve van és élettartama meghosszabbodik. A forrasztási hőmérséklet elérése gyors. A hőmérséklet szabályozóval a forrasztás nagy gondossággal és biztonsággal végezhető el. Az állomás főképp chiptuning, vezetőkártya, mobilkészülék javítására alkalmas.
magas hőmérsékleti teljesítmény
nagyon gyors felmelegedés
pontos beállítási lehetőségek
autómaikus hűtés-újraindulási fázis
SMD forrasztópáka ceruzahegy: 0, 4mm
kimondottan az alábbiakhoz ajánlott: SOIC, CHIP, QFP, PLCC, PSOP, SSOP, BGA
Bemeneti feszültség: 220V AC (állítható)
Teljesítmény: 300 W
Kimenő feszültség: Forrasztóvas 24V, energiaellátás 0 - 15V DC
Hőmérséklet szabályozás(névleges teljesítmény): Forrasztóvas 250 - 480oC, Hot Air Gun (Forrólevegő-pisztoly) 100 - 500oC
Fejtípus: Terelőfej
Levegő kapacitás: 23 L/min (maximum)
Fűtőelem: Fém fűtőmag
Méretek: 188 x 126 x 250 mm
Pákahegy: 0, 8D - 0, 8 x 0, 6mm
Tömeg: 4, 8 Kg


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 21:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts