2020. január 27., hétfő

Michel Houellebecq - Elemi részecskék - Jelenlegi ára: 3 199 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
7882
Michel Houellebecq
Elemi részecskék
Ez a könyv az európai Psycho - írta a regény egyik méltatója 1998-ban, amikor Houellebecq műve megjelent Franciaországban. Az elemi részecskék kegyetlen regény egy testvérpárról. Michael híres tudós, Bruno irodalomtanár és író. Bruno a szexben keresi az élet értelmét, Michael pedig a tudományba zárja magát. Kapcsolatokkal vagy kapcsolatok nélkül, az eredmény a végtelen magány. A testvérek beszélgetéseikben a 20. század második felének társadalmi változásait, az emberi kapcsolatok változását elemzik, megpróbálják megfejteni sorsuk titkát. Houellebecq kiváló humorérzékkel festi le new age-es világunkat, a hitek, filozófiák, ezoterikus tanok kavalkádját, megváltásunk megannyi előfizethető segédeszközét. Az izgalmas, helyenként merészen naturális könyvből mégsem hiányzik a remény. Az utópiába váltó történetben Michael a mikrobiológiában megtalálja a választ az örök kérdésre: legalább elvileg van-e lehetőség normális emberi kapcsolatokra, lehet-e családban és szeretetben élni? Michael híres tudós, Bruno irodalomtanár és író. Bruno a szexben keresi az élet értelmét, Michael pedig a tudományba zárja magát. Kapcsolatokkal vagy kapcsolatok nélkül, az eredmény a végtelen magány. A testvérek beszélgetéseikben a 20. század második felének társadalmi változásait, az emberi kapcsolatok változását elemzik, megpróbálják megfejteni sorsuk titkát. Houellebecq kiváló humorérzékkel festi le new age-es világunkat, a hitek, filozófiák, ezoterikus tanok kavalkádját, megváltásunk megannyi előfizethető segédeszközét. Az izgalmas, helyenként merészen naturális könyvből mégsem hiányzik a remény. Az utópiába váltó történetben Michael a mikrobiológiában megtalálja a választ az örök kérdésre: legalább elvileg van-e lehetőség normális emberi kapcsolatokra, lehet-e családban és szeretetben élni?
Harmadszorra nősül a mizantróp író.
Michel Houellebecq szombaton harmadszorra is megnősült. Újdonsült feleségével régebb óta él együtt. Tavaly, amikor a frankfurti Schirnben nyitott meg egy kiállítást, Lysis Titit „ lakótársaként“ mutatta be a nyilvánosságnak. A lányról csupán annyit tudni, hogy kínai és Houellebecq-kel közösen laknak a párizsi kínai negyedben.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szereted a francia irodalmat? Akkor ott a helyed! – Beszélgetés a Magvető Caféban.
Kortárs francia irodalomról, Mathias Énard, Catherine Millet, Olivier Bourdeaut, Michel Houellebecq regényeiről Tótfalusi Ágnes műfordítóval és Gulyás Adrienn műfordítóval, a Károli Gáspár Egyetem tanárával Orzóy Ágnes, a Magvető Kiadó munkatársa beszélget május 9-én, szerdán a Magvető Kiadó Világvevő című sorozatának keretében.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 199 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 10:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts