2020. január 29., szerda

SEGÍT A SÉF -A LIDL 2018-AS SZAKÁCSKÖNYVE - Jelenlegi ára: 3 299 Ft


SEGÍT A SÉF -A LIDL 2018-AS SZAKÁCSKÖNYVE
Bontatlan, fóliás.
KÖZÖS FŐZÉSEK, INSPIRÁLÓ RECEPTEK SZÉLL TAMÁSTÓL
A Lidl konyha bemutatja: Segít a séf” címmel immáron sorozatban negyedik kötetével lepi meg advent ideje alatt vásárlóit a Lidl Magyarország.
Az eddigi legnagyobb, közel 400 000 példányban elérhető szakácskönyvben Széll Tamás, a Lidl séfje nem csupán egy gasztronómiai utazásra invitálja az olvasót, hanem extra fűszerként öt különleges „ hozzávalóval” igazi élménnyé varázsolja a főzést.
Az idei, több mint 70 receptet tartalmazó, öt fejezetből álló gyűjtemény olyan közismert és közkedvelt szereplők együttműködésével valósult meg, mint Szabó Győző, Viszkok Fruzsi, Winkler Róbert, Király Viktor és Szandi.
A Lidl séfjének segítő kezei irányításával, együtt készítették el kedvenc receptjeiket és meséltek a főzéssel kapcsolatos élményeikről.
Mindannyian a könyv egy-egy fejezetében három-három szabadon választott recept kapcsán mutatják meg főzőtudományukat Tamás segítségével:
Győző a húsfélékkel, Fruzsi a tejtermékekkel kapcsolatban tesz szert még több tudásra.
Róbert a zöldségek-gyümölcsök területére, Viktor a desszertek világába, míg Szandi a különleges alkalmakra készítendő ételek titkaiba kap betekintést a Lidl séfjének támogatásával.
Új, fóliázott példány
        
Postázom, vagy személyesen is átvehető Nagykanizsán.


Jelenlegi ára: 3 299 Ft
Az aukció vége: 2020-02-19 14:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts