2020. március 27., péntek

EVA edény szett + Ajándék Pikkelyes ponty párna - Jelenlegi ára: 11 290 Ft

EVA edény szett + Pikkelyes ponty párna
Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.
A Carp Expert EVA edény összeállítás, a rezgőspicces horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel az etetőanyagok szelekciója, kiemelten fontos a módszer használata közben.
A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük. Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel.
A Carp Expert csali tároló szett egy hatalmas fő részből áll (40x25 cm - 10 cm magas). Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, így eső vagy nagy szél esetén is megóvható a benne lévő csali, a túlnedvesedéstől vagy a kiszáradástól.
Ezen felül, nagyon praktikus még az átlátszó fedlapja, kellő transzparenciát biztosítva, átlátható a dobozok tartalma.
A fő részben kapott helyet négy kivehető, további kisebb tároló, amelyek magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő.
Tartozék egy darab hosszúkás doboz, mely kiválóan alkalmas etetőanyag tárolására. Kialakításnak köszönhetően főként a rácsos kosarak megtöltése során előnyös használata. Emellett egy közepes méretű tároló is tartozék, melybe mikropellet is kerülhet, method kosár töltéséhez ideális, majd 2 db egyforma kis tároló. Utóbbiakba kukoricát, vagy élőcsalit is lehet tenni.
Az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek.
Plusz a szetthez jár egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.
Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú edény szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.
A szett tartalma:
- Carp Expert összecsukható EVA edény szett
+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

Jelenlegi ára: 11 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts