2020. március 28., szombat

Kéményajtó 160x280 mm fehér merevített (A-13072) - Jelenlegi ára: 7 180 Ft

Kéményajtó 160x280 mm fehér merevített(cikkszám: A-13072)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőKéményajtó 160x280 mm fehér merevítettTermékleírásFelhasználás: A 160x280 mm kéményajtó része a füstelevezető rendszernek, mely biztositja a kémény zavartalan karbantartását és használatát.  
Mivel a kémény biztositja a légmozgást és a káros gázok elvezetését a légtérbe, a kéményajtó feladata:
-a kémény és az elvezetők (sipókák) állapotának ellenőrzése
-a légmozgás és a gázok távozásának ellenőrzése
-tűzvédelmi ellenőrzés
-a kémény áttekinthetőségének biztositása
-a keletkezett gázok elemezhetősége
-a kémény tisztitása, kiégetése és a korom eltávolitása
A kéményajtó hőálló egy arra a célre megfelelő szigetelő lapnak köszönve, amely nem tartalmaz azbesztot. Ezen kivül koromálló, roszdaálló és nedvességálló.  
A kéményajtó keretének beépitése egyszerű és biztonságos. A kémény nagyságától függően, felhasználható lakásokban, üzlethelységekben, ipari csarnokokban kisebb erejű hőforrásokhoz. Kidolgozás: A kéményajtó az EN-DC 04, AISI-G1008, GOST1050-08Y minőségi szabványnak megfelelő 0. 8 mm-es vastagságú hidegen hengerelt lemezből készül. Felületi védőréteg: Az egyik külső védőréteg a galvanizált horgonyzás, mellyel egy  8 - 12? m vastagságú réteget kapunk, ami rozsdaálló és hőálló -40? C-től +300? C-ig.   A másik módja a védőrétegnek a szinterezés, mellyel szintén kiválló védettséget biztositunk rozsda ellen. Ebben az esetben a védőréteg vastagsága 60 - 80 ? m, magas fényű (> 80%) és hőálló -40? C-től +200? C-ig. A szinterezett kéményajtók két szinben készülnek, fehérben és barnában, de igény szerint más szinben is kivitelezhető. Beépitési mód: - Ajánlott beépitési mód: habarccsal vagy más kötőanyaggal. Megjegyzés: Az egész termelési folyamat az AT-06086/0 szám alatt bejegyzett minőségi igazolással ellátott. InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 7 180 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts